29май/20

Цени на гаражни врати

Цени на гаражни врати от всички типове, които ще ви изненадат приятно. Предлагаме изгодни цени с включен в цената монтаж.

При нас може да поръчате задвижване и богат избор от цветове – вижте подробностите.

За да научите повече за нашите цени на гаражни врати, вижте схемата по-долу или посетете нашата страница с цени.

Цени на гаражни врати

Вижте нашите цени на гаражни врати към 29.05.2020 година.

до 3 кв. м – 415 лв. до 3 кв. м – 435 лв.
3 – 4 кв. м – 140 лв. 3 – 4 кв. м – 145 лв.
4 – 5 кв. м – 125 лв. 4 – 5 кв. м – 130 лв.
5 – 6 кв. м – 115 лв. 5 – 6 кв. м – 120 лв.
6 – 7 кв. м – 100 лв. 6 – 7 кв. м – 105 лв.
7 – 8 кв. м – 95 лв. 7 – 8 кв. м – 100 лв.
над 8 кв. м – 90 лв. над 8 кв. м – 95 лв.
Статична оплетка с рамка – Бяла – 75 лв. на кв. м.

Вратите за гаражи тип летящо крило са евтини, но имат два сериозни недостатъка.

 • Първият минус на този тип врата е, че заема част от ширината на вратата, която я прави неподходяща ако имате нещо различно от най-малкия тип автомобили.
 • Вторият е невъзможността да се монтира топлоизолация, защото прави вратата твърде тежка и непрактична.

Предлагаме решения за гаражни врати за различни нужди. При нас може да поръчате изработка на базова гаражна врата с ръчно задвижване и базовият бял цвят.

Ако желаете можем да предложим пълна палитра от цветове, с които вашата врата да се впише чудесно, към вашата врата.

Вратата може да бъде доставена с допълнителни обезшумяващи четки, което осигурява изключително тиха работа, особено на алуминиевите ролетни врати.

секционна гаражна врата

секционна гаражна врата

Разбира се, изработените от алимуний или секционните (с вградена топлоизолация – чудесно решение за гаражите, които са част от вашия дом или офис) имат най-висок клас четки, за тиха и спокойна работа!

Якост на гаражна врата, за пълна сигурност

Ние монтираме изключително здрави метални “шишове”, които прави разбиването на вратата от крадци изключително трудно и шумно занимание.

Какво още? Предлагаме електрическо задвижване и дистанционно управление, различни форми на защита от крадци. Топлоизолация, за да имате отоплен и през зимата гараж.

23май/20
индустриални врати

Индустриални врати от OrionM

Индустриални врати с високо качество, за сериозен бизнес. Вратите ни са оборудвани със системи за сигурност и богато електронно оборудване.

При нас може да разчитате на индустриални врати с:

 • индустриални врати (гаражни врати)

  индустриални врати (гаражни врати)

  Криптиран сигнал на дистанционно управление в пакета;

 • Система подсигуряваща пружините срещу скъсване;
 • Механизъм против прищипване на пръстите и допълнителна защита с фотоклетки;
 • Защитен механизъм спиращ хода на врата при наличие на препятствие;
 • Ръчно задвижване при липса аварии и липса на ток;

Вратите са с гаранция от 15 до 30 хиляди цикъла в зависимост от монтираното оборудване.

Индустриални врати с превъзходни качества

Добрата електроника гарантира дълъг живот на монтираната врата, за това ние предлагаме най-висок клас индустриални електрически двигатели, управлявана от електроника на световно ниво.

Вратите ни са оборудвани със системи за сигурност, които криптират сигнала от дистанционните управления, както и с допълнителни протоколи възпиращи опитите за проникване с взлом. Нашите индустриални врати с превъзходни качества осигуряват надеждна защита на вашия бизнес.

Богат избор от цветове и възможности:

 • Стандартния цвят е бял, а вие избирате подходящия цвят;
 • Монтираме пешеходни врати по индивидуален проект;
 • Предлагаме врати със специфично остъклени;

Ако имате допълнителни въпроси за нашите индустриални врати, се свържете с нашите любезни телефонни оператори.

23май/20
ролетна гаражна врата

Ролетни врати с монтаж в цялата страна

Ролетни врати с ръчно или електрическо задвижване, богат избор от цветове, перфорирани или плътни ламели. Нашите ролетни врати са подходящи за гаражни клетки, за търговски обекти и складови помещения.

Изработваме врати, които се вписват чудесно в архитектурата, осигуряват максимална защита на обектите. Ние можем да предложим богато допълнително оборудване на изключително разумни цени. Монтираме в цялата страна.

Ролетни врати

Това са врати, които се монтират на гаражни клетки или на дворни гаражи. Макар че повечето гаражни ролетни врати да са малки, които позволява ръчно задвижване, ние препоръчваме оборудване с електрически двигател. Това се налага, тъй като монтажът е най-често в жилищни райони, където трябва да се грижим за спокойствието на нашите съседи.

Ролетните гаражни врати предлагани от нас най-често са изработени от ламели без перфорация за гаражи, които са част от сграда и с перфорирани елементи, за гаражи които са монтирани в двор и има изход към натоварена улица.

ролетни врати

ролетни врати на гаражна клетка

Ролетните врати са подходящи както за монтиране като гаражни врати, така и използването им като охранителни врати за търговски и бизнес обекти. Няма функционална разлика, но има оборудването им е довело до разликата в названието.

Вижте нашите цени за гаражни врати, с включен монтаж и много екстри.

22май/20
гаражни врати

Гаражни врати с монтаж в София

Гаражни врати от висок клас (ролетни и секционни с включена топлоизолация и луксозно боядисване) с включена в цената монтаж и гаранция от 5 години.

Предлагаме три типа врати, които се монтират на гаражи: секцонни врати и ролетни врати, както и за охранителни ролетки.

Запознайте се с нашите качествени и разнообразни гаражни врати, за които може да научите по-долу куп интересни неща.

секционна гаражна врата

секционна гаражна врата цвят дъб

Секционните врати са висок клас врати с повече екстри – топло и шумо изолация, задължително с електрически двигател и имат декоративни елементи, които са най-често имитация на дърво.

Ролетните гаражни врати с монтаж в София, са изработват от стомана или алуминий, основната им функция е да защитават, за това често са наричани охранителни врати. Изработени са от стоманени или алуминиеви ламели, като тези с по-малка ширина може да са с ръчно задвижване.

Стоманените врати са изключително сигурни. В производството им ние използваме закалени стоманени листи, от които изработваме ламелите (частите които са закачени едно за друго).

За изключителната надеждност допринасят стоманените шишове (влизат в земята) и стоманените водачи. При стоманените врати сигурността е на първо място, заради особеностите на град София.

гаражни врати

гаражни врати от плътен ламел

Този тип врати имат и минуси. Въпреки че са снабдени с висок клас четки, което обезшумява водачите при вдигане или спускане, те все пак са шумни. Това ги прави не особено добър избор, когато се монтират в жилищни райони.

Стоманени и секционни гаражни врати с монтаж в София

Стоманените врати имат голямо тегло, за това е препоръчитно монтирането на електрически мотор. Това прави стоманената врата доста по-тика, от колкото отварянето и на ръка. Предлагаме безплатен монтаж в град София.

Предлагаме този тип врати с или без топло и шумо изолация. Изолацията е висок клас пенополиуретановият пълнеж на ламелите, тихи водачи, висок клас четки и гумени уплътнения, които осигуряват тиха и надеждна работа.

Алуминиевите врати могат да се превърнат в една чудесна декорация на сградата, с предпочитаните от мнозина декорации тип орехово дърво или дъб.

16дек./19
гаражни врати

Монтаж на гаражни врати в цялата страна

Гаражни врати от всеки тип – плътен, перфориран и прозрачен ламел, с двигател и ръчно задвижване

Предлагаме монтажи на гаражни врати в цялата страна. Изберете цеетът който ви харесва, предлагаме електромотори, алуминиеви и стоманени ламели.

Доставка  монтаж на алуминиеви и стоманени гаражни врати в цялата страна, като в София и Пловдив предлагаме почти експресно изпълнение.

Цени на гаражни врати

Цени на гаражните врати на “Орион М” – “цени за приятели” и е така на практика. Защо да изберете нашите цени и обслужване? Ние можем да предложим богат набор от услуги при това на изключително изгодна цена.

При нас може да поръчате пълна гама цветове за вашата гаражна врата или охранителна ролетка, охранителна решетка, секционна врата, индустриална врата.

Алуминиеви гаражни врати

Най-голямото предимство на алуминиевите гаражни врати, е че позволяват изработка с топлоизолация. Термопанелите, които предлагаме са от най-висок клас и може да се наслаждавате на топлина през зимата и хлад през лятото в своя гараж.

гаражни врати София

гаражни врати за дома в София

Електрическото задвижване е удобство, което е почти задължително за по-големите по размери врати за гаражи, а за алуминиевите врати е по-скоро за удобство и престиж.

Вратите за гаражи от стомана са здрави и възпрепятстват взлом, но нямат топлинна изолация, а и са много шумни. Алуминиевите врати за гаражи са снабдени с гумирани покрития и четки, които водят до тихо движение. Освен това почти винаги са с изключително полезната екстра – топлинна изолация. Тя гарантира тиха уют както в зимните, така и в летните дни.

Алуминиевата гаражна врата е символ на достъпен лукс и удобство за вашия дом или офис.

 

Стоманени гаражни врати

За скромна сума получавате гаражна врата, която охранява имота Ви, както го прави и по-скъпото решение. От към сигурност, евтините гаражни врати не отстъпват на по-скъпите модели. Екстра която си заслужава е електромотор, който да улеснява задвижването, както

Поръчвайки врата от по-ниския клас, Вие не се лишавате от функционалност, но спестявате от ефективност, удобство и топлоизолация.

Минуси на гаражните врати от ниския ценови клас

При врати от ниския ценови диапазон, вие жертвате удобството. С тях се лишавате от механика – няма двигател, който да я вдига и сваля дистанционно. При липса на двигател, съответно няма дистанционно управление на вратите.

10ное./19
гаражни врати

Гаражни врати в София

Гаражни врати от всеки тип – плътен, перфориран и прозрачен ламел, с двигател и ръчно задвижване

09ное./19
Охранителни ролетки

Охранителни ролетни щори на изгодни цени

07ное./19
гаражни врати

Специални отстъпки за поръчки на гаражни врати

Гаражни врати от всеки тип – плътен, перфориран и прозрачен ламел, с двигател и ръчно задвижване

01юли/19

Цени за гаражни врати с безплатен монтаж

15сеп./17
гаражни врати – цени

Промоция на Гаражни врати

Гаражни врати от всеки тип – плътен, перфориран и прозрачен ламел, с двигател и ръчно задвижване

Промоция до 05 септември, при монтаж на гаражна врата: подарък обезшумяващи четки и безплатен монтаж. “Орион М” предлага безплатен монтаж на гаражни врати в цялата страна. Гаражни врати – цени

гаражни врати – цени

гаражни врати – цени