ролетна гаражна врата

Ролетни врати с електрическо и ръчно задвижване, за максимално удобство. Богат избор на цветове, качествена изработка и монтаж в цяла България на атрактивни цени.

Ролетните врати са подходящи както за монтиране като гаражни врати, така и използването им като охранителни врати за търговски и бизнес обекти. Няма функционална разлика, но има оборудването им е довело до разликата в названието.

Ролетни охранителни врати

Логично е това да са врати, при които се залага на здравина и надеждност. Предлагаме варианти с Тръбна оплетка, Обикновена оплетка, Плътен или Перфориран ламел (плоскости).

Ролетни гаражни врати от “ОрионМ”

Това са врати, които се монтират на гаражни клетки или на дворни гаражи. Макар че повечето гаражни ролетни врати да са малки, които позволява ръчно задвижване, ние препоръчваме оборудване с електрически двигател. Това се налага, тъй като монтажът е най-често в жилищни райони, където трябва да се грижим за спокойствието на нашите съседи.

Ролетните гаражни врати предлагани от нас най-често са изработени от ламели без перфорация за гаражи, които са част от сграда и с перфорирани елементи, за гаражи които са монтирани в двор и има изход към натоварена улица.

ролетни врати

ролетни врати на гаражна клетка

Вратите имат стандартно оборудване на високо ниво:

Предлагаме усилени врати, които да възпрепятстват взлом, като защитни болтове, дебели стоманени шипове, които влизат в стените, блокировка на електрическия мотор, при опит за взлом. Стандартното оборудване е:

  • барабани и пружини „Masinara“
  • двигател от „Elsamec“

Вие избирате дали вашата ролетна врата да бъд ръчна или автоматична, като трябва да знаете следното:

  • рри ръчно отваряне, вратата има брава от едната или от двете страни.
  • автоматичната врата има възможност и за ръчно задвижване при липса на ток;
  • добавяне на укумолатори.

При липса на електрически ток или при авария (ако нямате акумолатори), отварянето става с аварийно жило от вътрешната страна на вратата. За това е нужно да имате втори вход към вратата, например от вашия дом. Този вариант не е подходящ за гаражни клетки в междублоковите пространства.


Превоз на коли от нашите партньори от КСТ