гаражни врати

Гаражни врати от всеки тип – плътен, перфориран и прозрачен ламел, с двигател и ръчно задвижване

Предлагаме монтажи на гаражни врати в цялата страна. Изберете цеетът който ви харесва, предлагаме електромотори, алуминиеви и стоманени ламели.

Доставка  монтаж на алуминиеви и стоманени гаражни врати в цялата страна, като в София и Пловдив предлагаме почти експресно изпълнение.

Цени на гаражни врати

Цени на гаражните врати на “Орион М” – “цени за приятели” и е така на практика. Защо да изберете нашите цени и обслужване? Ние можем да предложим богат набор от услуги при това на изключително изгодна цена.

При нас може да поръчате пълна гама цветове за вашата гаражна врата или охранителна ролетка, охранителна решетка, секционна врата, индустриална врата.

Алуминиеви гаражни врати

Най-голямото предимство на алуминиевите гаражни врати, е че позволяват изработка с топлоизолация. Термопанелите, които предлагаме са от най-висок клас и може да се наслаждавате на топлина през зимата и хлад през лятото в своя гараж.

гаражни врати София

гаражни врати за дома в София

Електрическото задвижване е удобство, което е почти задължително за по-големите по размери врати за гаражи, а за алуминиевите врати е по-скоро за удобство и престиж.

Вратите за гаражи от стомана са здрави и възпрепятстват взлом, но нямат топлинна изолация, а и са много шумни. Алуминиевите врати за гаражи са снабдени с гумирани покрития и четки, които водят до тихо движение. Освен това почти винаги са с изключително полезната екстра – топлинна изолация. Тя гарантира тиха уют както в зимните, така и в летните дни.

Алуминиевата гаражна врата е символ на достъпен лукс и удобство за вашия дом или офис.

 

Стоманени гаражни врати

За скромна сума получавате гаражна врата, която охранява имота Ви, както го прави и по-скъпото решение. От към сигурност, евтините гаражни врати не отстъпват на по-скъпите модели. Екстра която си заслужава е електромотор, който да улеснява задвижването, както

Поръчвайки врата от по-ниския клас, Вие не се лишавате от функционалност, но спестявате от ефективност, удобство и топлоизолация.

Минуси на гаражните врати от ниския ценови клас

При врати от ниския ценови диапазон, вие жертвате удобството. С тях се лишавате от механика – няма двигател, който да я вдига и сваля дистанционно. При липса на двигател, съответно няма дистанционно управление на вратите.

One thought on “Монтаж на гаражни врати в цялата страна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.