ролетна гаражна врата

Ролетни врати с ръчно или електрическо задвижване, богат избор от цветове, перфорирани или плътни ламели. Нашите ролетни врати са подходящи за гаражни клетки, за търговски обекти и складови помещения.

Изработваме врати, които се вписват чудесно в архитектурата, осигуряват максимална защита на обектите. Ние можем да предложим богато допълнително оборудване на изключително разумни цени. Монтираме в цялата страна.

Ролетни врати

Това са врати, които се монтират на гаражни клетки или на дворни гаражи. Макар че повечето гаражни ролетни врати да са малки, които позволява ръчно задвижване, ние препоръчваме оборудване с електрически двигател. Това се налага, тъй като монтажът е най-често в жилищни райони, където трябва да се грижим за спокойствието на нашите съседи.

Ролетните гаражни врати предлагани от нас най-често са изработени от ламели без перфорация за гаражи, които са част от сграда и с перфорирани елементи, за гаражи които са монтирани в двор и има изход към натоварена улица.

ролетни врати

ролетни врати на гаражна клетка

Ролетните врати са подходящи както за монтиране като гаражни врати, така и използването им като охранителни врати за търговски и бизнес обекти. Няма функционална разлика, но има оборудването им е довело до разликата в названието.

Вижте нашите цени за гаражни врати, с включен монтаж и много екстри.

One thought on “Ролетни врати с монтаж в цялата страна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.