Ние предлагаме извършването на ремонтни дейности на общите части в сградата като:

  • монтаж на нови и подмяна на съществуващи осветителни тела;
  • планова подмяна на водопроводни и канализационни тръби (щрангове за водоподаване и канализационни тръби);
  • шпакловка на стени;
  • боядисване на стени и врати;
  • други ремонти;

 

При нас може да получите отстъпки в цените на услуги за ремонтни дейности за вашето жилище.

ремонт

Цени за професионален домоуправител

Цените за услугите ни на професионален домоуправител зависят от много фактори – брой на обслужвани апартаменти, допълнителни услуги към пакетите. Пакетните цени са отправна точка, за допълнителни разговори и договаряне.

Кои сме ние?

Ние в “Орион М” сме специалисти в различни области, които обединяваме усилията си, за да предоставим възможно най-добра услуга.

Нашата цел е “Орион М” да бъде символ на високо качество на услугата професионален домоуправител в София, като при това запазим разумни цени.

домоуправител
домоуправител

Убедени сме, че има още много какво да се желае, що се отнася до управление на етажна собственост и услугите на професионалните домоуправители в София. Ние ще направим всичко по силите си, за да зададем нови по-високи стандарти за обслужване на клиентите.

Защо да изберете нас?

Ние сме специализирани в предоставяне на качествени услуги от професионални домоуправители. Ценим вашето време, както и нашето. Разработили се системи, за електронен обмен на информация, което свежда грешките до минимум. Освен това посредством електронните портфейли (на всяка собственост) – може да проследите историята на вашите заявки – кога е подадена, кога е отработена.

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре