професионален домоуправител

Кои сме ние?

Ние в “Орион М” сме специалисти в различни области, които обединяваме усилията си, за да предоставим възможно най-добра услуга.

Нашата цел е “Орион М” да бъде символ на високо качество на услугата професионален домоуправител в София, като при това запазим разумни цени.

Убедени сме, че има още много какво да се желае, що се отнася до управление на етажна собственост и услугите на професионалните домоуправители в София. Ние ще направим всичко по силите си, за да зададем нови по-високи стандарти за обслужване на клиентите.

Защо да изберете нас?

Ние сме специализирани в предоставяне на качествени услуги от професионални домоуправители. Ценим вашето време, както и нашето. Разработили се системи, за електронен обмен на информация, което свежда грешките до минимум. Освен това посредством електронните портфейли (на всяка собственост) – може да прослевите историята на вашите заявки – кога е подадена, кога е отработена.

професионален домоуправител София
професионален домоуправител София

Държим на обратната връзка. След като нашите служители решат проблема, нашата система за електронен професионален домоуправител ще ви изпрати съобщение с подробности, за приключената заявка. То може да бъде видяно от всички членове на етажната собственост, а не само от домоуправителя. Това гарантира добра обрана връзка, видима от всички.


“Орион М” е модерна фирма, за професионални домоуправители и управление на етажна собственост в София.

Важно

 

Това е уеб сайт създаден от уеб студио “Пет минути” с демонстрационна цел.

“Орион М” не е действително съществуваща фирма, която предлага услугата професионален домоуправител в София.

Ако желаете да рекламирате тук или да закупите този уеб сайт, за професионален домоуправител в София натиснете ТУК.

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре