Офисът на фирмата е с работно време от 9 до 17.30 часа. Наши представители посещават сградите по график договорен с Етажната собственост.

За провеждане на среща с цел оглед и изготвяне на оферта, моля попълнете формата за запитване или се обадете на нашия телефон за връзка.

mapmarker Пон. – Петък: 09-17.30 часа

sms info@orionm.eu
call +359 899 836 407
Абонатите на услугата професионален домоуправител разполагат и с телефон за спешни случаи.

Форма за контакти

За контакти и Оферти

Изберете най-удобния за вас начин, за връзка с професионален домоуправител. Ние управляваме етажна собственост на добри цени в София.

Защо да изберете нас?

Ние сме специализирани в предоставяне на качествени услуги от професионални домоуправители. Ценим вашето време, както и нашето. Разработили се системи, за електронен обмен на информация, което свежда грешките до минимум. Освен това посредстовм електронните портфейли (на всяка собственост) - може да прослевите историята на вашите заявки - кога е подадена, кога е отработена.


Ние държим на обратната връзка. След като нашите служители решат проблема, нашата система за електронен професионален домоуправител ще ви изпрати съобщение с подробности, за приключенета заявка. То може да бъде видяно от всички членове на етажната собственост, а не само от домоуправителя. Това гарантира добра обрана връзка, видима от всички.


Орион М е модерна фирма, за професионални домоуправители и управление на етажна собственост в София.