Охранителни ролетки – те биват няколко типа: с плътни ламели, тип оплетка, перфорирани ламели и статични решетки. Изберете най-подходящия за Вашите нужди модел.

 

Охранителни ролетки от плътни ламели

Ламелите са продълговатите метални пластини, които изграждат ролетната врата. Плътните ламели са подходящи, когато не желаете помещението да бъде видимо, а и позволяват монтирането на термоизолация.

Можете да поръчате ламели които са:

  • в базов бял цвят;
  • цвят по избор с допълнително заплащане;
  • без боя – поцинковани с отстъпка от базовата цена;
  • омега водачи с четки и гумени уплътнения;

Плътните ламели са прахово боядисани, стоманени с дебелина 105 или 75 mm;

За какви помещения са подходящи охранителни ролетки с плътните ламели?

Обикновено се поръчват за гаражи, задни врати на търговски площи и места, където се гони сигурност.

Монтаж на охранителни ролетки

Монтажът на охранителните ролетки поръчани в “Орион М” е за наша сметка, без да натоварваме цената за Вас!

При поръчка ще ви посети наш специалист (или на наш дистрибутор), който ще снеме размери. Всички охранителни ролетки и гаражни врати се изработват по поръчка, за това е нужно техническо време, за да бъде изработена и вашата врата.

охранителни ролетки

охранителни ролетки тип оплетка бели

Какво следва след поръчка на охранителни ролетки?

При поръчката вие сте избрали вида на охранителната врата (охранителната ролетка), нейния цвят, дали е задвиждана ръчно или се електромотор. След изработката и ще бъдете посетени от екип, който ще  извърши монтажа.

Къде да монтираме охранителната ролетка?

От гледна точка на сигурността, а и според възможностите, препоръчително е да бъде монтирана в помещението, а не отвън. Това е възможно само, когато е наличен втори вход. В общия случай, когато се монтират на офиси, заведения и магазини, монтажът е пред вратата или прозореца.

Варианти за изработка на охранителна ролетка

А. Оплетка (като на картинката по-горе) с вълнообразни стоманени пръти F8, които са поцинковани (срещу ръжда) и прахово боядисани. Основният цвят е бял, а срещу скромно доплащане може да избирате един из между хиляди варианти.

Б. Перфорирани ламели (като на картинката) позволяват по-малка видимост към помещението, което е подходящо в някои случаи с търговски обекти.

охранителни ролетки с перфориран ламел

охранителни ролетки с перфорирани ламели бели

Този тип ролетки са изработени от стоманени плоскости с перфорация (стоманени ламели) H 105 mm, като перфорацията може да бъде едра или ситна (като на картинката). Всяка врата е оборудвана с четки, които да заглушат силния шум при движение.

Основният цвят на изработената ролетна врата е бял, като срещу скромно заплащане може да поръчате от големия ни каталог с цветове.

Всяка ролетна врата се предлага с възможност за ръчно или механично задвижване. Можете да поръчате задвижване с електрически мотори на фирмата “ELSAMEC”, произведени в Италия. Моделът който използваме за монтаж на вратите е с голяма мощност и изключително тиха работа.

Статичните охранителни решетки

Това са добре познатите на всички решетки в съвременен вариант, подобни на ролетните щори, но без възможност за движение. Обикновено се монтират на мазета, партер, първи етаж. Предлагат се тип оплетка, както и едра и ситна перфорация на стоманени ламели.

Основният цвят е бел с възможност за поръчка на пълен набор от цветове. Доставят се поцинковена стомана, която след това е прахово боядисана.

Част от снимките в нашия уеб сайт са дело на нашите приятели и професионални фотографи, с които сътрудничим.

.