Услуги за професионни домоуправители

Ние сме “Орион М” и предлагаме пълен набор от услуги за професионална грижа за сградите. Ние сме професионални домоуправители.

Професионален домоуправител

Професионален домоуправител е длъжностно лице, което е в договорни отношения със собствениците на етажна собственост. Той управлява в тяхна полза и от тяхно име сграда, комплекс от сгради или части от сграда.

Ние в качеството си на домоуправители на сградата (сградите, комплексът) се грижим за неговото добро управление. За целта събираме такси от собствениците, заплащаме комуналните сметки на общите части, грижим се за реда, чистотата и добрия и вид.

професионален домоуправител
професионален домоуправител

Вижте всичко важно, за услугата ни професионален домоуправител, а ако имате допълнителни въпроси се свържете с нас. Ще отговорим с радост на всички.

Професионален домоуправител София

Столицата София е градът, в който е концентрирана най-голямата жилищна площ на страната. Съответно нуждата от услугата професионален домоуправител в София е най-голяма именно тук.

професионален домоуправител София
професионален домоуправител София

От услугите на професионален домоуправител в София се възползват предимно собствениците на нови сгради, но наши клиенти са и все повече сгради на възраст над 30 години.

В качеството си на домоуправители управляваме различен тип жилищно строителство – ново тухлено, ЕПК, панелно.

Управление на етажна собственост

Етажна собственост е термин, който описва етажи или части от етажи, които принадлежат на някого. Това може да бъде държавата, общините или други физически или юридически лица.

За да има етажна собственост, самостоятелните обекти (апартаменти, офиси, студия) трябва да са повече от три.

Вижте още за услугата управление на етажна собственост от “Орион М”.

Управление на затворен комплекс

Ние управляваме за вас сгради или комплекси от сгради, като предлагаме пълно обслужване.

Наша грижа е всичко свързано с комплекса – от ежедневната грижа като домоуправители, до намирането на купувачи или наематели за жилищата и търговските площи в комплекса. Вижте още за управление на затворен комплекс от “Орион М”.

затворен комплекс
затворен комплекс

 

Управление на сгради

Предлагаме пълно управление на цели сгради. Ако желаете да продадете или да отдавате сграда под наем, ние можем да се погрижим за всичко – от маркетинга до грижите за нея като домоуправители. Наша грижа е всичко свързано с нея:

  • изготвяне на маркетингова стратегия;
  • рекламни кампании – онлайн и офлайн (радио, вестници);
  • сключване на договори с наематели;
  • поддръжка на сградата;
  • управление на търговските площи в сградата;
професионален домоуправител
професионален домоуправител

Защо да изберете “Орион М”?

Ние сме специализирани в предоставяне на качествени услуги от професионални домоуправители. Ценим вашето време, както и нашето.

професионален домоуправител

Нашата цел е “Орион М” да бъде символ на високо качество на услугата професионален домоуправител в София, като при това запазим разумни цени.

Разработили се системи, за електронен обмен на информация, което свежда грешките до минимум. Освен това посредством електронните портфейли (на всяка собственост) – може да прослевите историята на вашите заявки – кога е подадена, кога е отработена.

 

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре