затворен комплекс

Управление на затворен комплекс

Ние управляваме за вас сгради или комплекси от сгради, като предлагаме пълно обслужване.

Какво се включва в услугата управление на затворен комплекс? Наша грижа е всичко свързано с комплекса – от ежедневната грижа като домоуправители. Наша грижа е и намирането на купувачи или наематели. Доверете ни управлението на жилищата и търговските площи в комплекса и ще получите качество на разумна цена.

Кои сме ние?

Нашата цел е “Орион М” да бъде символ на високо качество на услугата професионален домоуправител в София. Предлагаме разумни цени.

Управление на сгради

професионален домоуправител
професионален домоуправител

Убедени сме, че има още много какво да се желае, що се отнася до управление на етажна собственост и услугите на професионалните домоуправители в София. Ние ще направим всичко по силите си, за да зададем нови по-високи стандарти за обслужване на клиентите.

Защо да изберете нас?

Ние сме специализирани в предоставяне на качествени услуги от професионални домоуправители. Ценим вашето време, както и нашето. Разработили се системи, за електронен обмен на информация, което свежда грешките до минимум. Освен това посредством електронните портфейли (на всяка собственост). Може да проследите историята на вашите заявки – кога е подадена, кога е отработена.

Авторски публикации 41

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре