професионален домоуправител София

Професионален домоуправител в София?

Професионален домоуправител в София – професионалистите на милионния град. Ние предлагаме добра услуга за професионален домоуправител в София.

Не сме най-добрите, но се стараем да сме добри колкото тях и дори да ги задминем. Ние сме “Орион М” и за нас качеството на услугата не е куха фраза.

Развиваме от много време услугата си “професионален домоуправител” и знаем много за работата си. Предлагаме качествена услуга за домоуправители в конкурентния пазар на София и смеем да твърдим, че се справяме добре.

Държим на обратната връзка. След като нашите служители решат проблема, нашата система за електронен професионален домоуправител ще ви изпрати съобщение с подробности, за приключената заявка. То може да бъде видяно от всички членове на етажната собственост, а не само от домоуправителя. Това гарантира добра обрана връзка, видима от всички.

Професионален домоуправител в София

В София има много фирми, които предлагат услуги от типа “професионален домоуправител”, а някои от нашите конкуренти предлага наистина качествена услуга. Това ни стимулира да подобряваме услугите си и да се равняваме по най-добрите в бранша.

професионален домоуправител в София
професионален домоуправител в София

Защо да изберете нас?

Нашата цел е “Орион М” да бъде символ на високо качество на услугата професионален домоуправител в София, като при това запазим разумни цени.

Как работим?

  1. Как събирате таксите, за услугата професионален домоуправител? – Можете да заплатите по избрания от Вас начин, а те са: електронно плащане с банков трансфер, чрез epay.bg, лично на наш касиер, в брой чрез касите на easy pay.
  2. Организирате ли почистване? – Да, имаме договор с фирма за професионално почистване, но можем да наемем и специално за вас частно лице, което да извършва услугата за почистване.
  3. Организирате ли почистването на шахтата на сградата? – Да, имаме договор с фирма за отпушване на канали.
  4. Организирате ли регулярни събрания на етажната собственост? – Да. Организираме общо събрание веднъж годишно или по-често при нужда.
  5. Имате ли форма за подаване на сигнали за проблеми? Да. На нашия уеб сайт има форма за вход, където можете да подадете своя сигнал.

Наши партньори

За качествени услуги за отпушване на канали разчитаме на фирма “Пиф Строй”.

Авторски публикации 37

Вашият коментар

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре