Професионален домоуправител цени?

Професионален домоуправител цени?

Професионален домоуправител цени за приятели от “Орион М” – вашият професионален домоуправител в София. Добри цени, разнообразни услуги.

Ние правим нещата да се случват. Добрата услуга за професионален домоуправител на приятелски цени в София.

Професионален домоуправител цени

Цени ни са: 3.99 лева на апартамент за стандартен и  5.50 лева на апартамент за разширен пакет.

Имаме два основни пакета с услуги, като те служат да отправна точка. Можете да добавите някоя от другите ни услуги или да изключите някоя, която считате за ненужна. Цената се формира от размера на етажната собственост (брой апартаменти) и броя на услугите, които ще ви предложим.

Предлагаме няколко удобни начина, по които да заплатите за нашите услуги – електронни и заплащане в брой. Вижте подробности за начините на плащане за услугата професионален домоуправител в София.

Какво печелите от услугата професионален домоуправител?

Ние се грижим за работата с институциите, организираме общо събрание и се опитваме да управляваме конфликтни ситуации между съседи, грижим се да няма просрочени плащания към етажната собственост, полагаме грижи за общите части, включително зимно снегопочистване.

професионален домоуправител цени

професионален домоуправител цени

Отзиви: 

“Благодарим на хората от Орион М. Сега се разбираме по-добре със съседите, лампите светят, асансьора работи, а не се налага някой от нас да се разправя с фирмите. Струва си да имаш професионален домоуправител.”

Георги Герасимов, ж.к. Толстой

Защо да изберете нас?

Държим на обратната връзка. След като нашите служители решат проблема, нашата система за електронен професионален домоуправител ще ви изпрати съобщение с подробности, за приключената заявка. То може да бъде видяно от всички членове на етажната собственост, а не само от домоуправителя. Това гарантира добра обрана връзка, видима от всички.

Какво е Етажна собственост и ЗУЕС?

Етажна собственост е термин, който описва етажи или части от етажи, които принадлежат на някого. Това може да бъде държавата, общините или други физически или юридически лица.

За да има етажна собственост, самостоятелните обекти (апартаменти, офиси, студия) трябва да са повече от три.

Всичко свързано с етажната собственост е уредено в Закон за управление на етажна собственост (ЗУЕС) – вижте по-долу.

 

Снимките са предоставени от професионален фотограф.

LEAVE A COMMENT

You must be logged in to post a comment.

LATEST POSTS
MOST POPULAR
TEXT WIDGET

What makes Cleanmate trusted above other cleaning service providers? When you combine higher standards, smarter strategies and superior quality all in one package, the result is top notch.